Vinn på livets lotteri

Precis som det genetiska lotteriet avgör hur du blir som person, så avgör det hur din hund blir. I en kull om flera valpar brukar man kunna urskilja flera olika personligheter, precis som i en grupp med människor. En del blir starka individer som gärna tar kommando, medans andra håller ett lugnare tempo lite mer i skymundan. En del personligheter går mycket väl ihop med varandra, medans andra inte alls fungerar. Detta gäller inte bara mellan människor, utan även mellan människor och djur.

När du tar dig an uppdraget att bli ägare till en hund, eller ett annat djur för den delen, så är det slumpen som avgör om ni kommer att komma överens eller ej. Precis som med människor så går inte alla personligheter ihop med varandra och man kan egentligen se det hela som ett lotteri. Vanligast är att det i slutändan går bra, men det kan även hända att det går åt andra hållet, vilket är någonting som man bör vara medveten om. Kanske tog det mer tid att ta hand om djuret än du hade trott, eller så passar inte just den rasen din livsstil.

Dock ska man inte ge upp vid första taget, utan låta relationen växa fram. Att som hund komma in i en helt ny familj är inte alltid så enkelt och det tar oftast lite tid innan man fått igång ordentliga rutiner som alla känner sig bekväma med.

Att hitta en vän för livet i sitt husdjur är en lika stor vinst som att vinna stora summor pengar på till exempel Lotto. Hos Lotton.nu kan du kontrollera resultatet för den senaste lottodragningen och på så sätt se om din inlämnade rad bringat vinst eller ej. För att den ska göra det krävs det att du prickat in minst fyra av de sju siffrorna och ju fler rätt du får, desto större blir din vinst.